Formell klädsel

formell klädsel

Formell klädsel

Ge dina formell klädsel nytt liv med Nordic Kemtvätt & Skrädderi

Har dina favoritkläder sett bättre dagar? Har fläckar, matavfall eller oönskad lukt gjort att du inte vill använda dem lika ofta? Kasta inte bort dem! Nordic Kemtvätt & Skrädderi i Sollentuna kan ge dina formell klädsel nytt liv och få dem att se fräscha och rena ut igen.

Vi har lång erfarenhet av att ta bort alla typer av fläckar, oavsett om det är rödvin, fett eller gräs. Också, Vi använder endast de mest effektiva och skonsamma rengöringsmedlen för att ta bort smutsen utan att skada dina kläders tyg eller färg. Vi tar även bort matavfall och oönskad lukt, så att dina formell klädsel luktar lika fräscha som när du köpte dem.

Vad annars?

Oavsett om du har en dyr designerkjol som behöver fräschas upp eller en favorittröja som du inte vill skiljas från kan du vara säker på att den får den bästa möjliga vård hos Nordic Kemtvätt & Skrädderi. Vi ser till att varje plagg får den individuella uppmärksamhet den behöver, och vi lämnar inte tillbaka dina formell klädsel förrän de är helt rena och redo att användas igen.

Här är några av fördelarna med att använda Nordic Kemtvätt & Skrädderi för rengöring av dina kläder:

  • Effektiv fläckborttagning: Vi tar bort alla typer av fläckar, oavsett om det är rödvin, fett eller gräs.
  • Skonsam rengöring: Vi använder endast de mest effektiva och skonsamma rengöringsmedlen för att ta bort smutsen utan att skada dina formell klädsel tyg eller färg.
  • Borttagning av matavfall och lukt: Vi tar bort matavfall och oönskad lukt, så att dina kläder luktar lika fräscha som när du köpte dem.
  • Individuell uppmärksamhet: Vi ser till att varje plagg får den individuella uppmärksamhet den behöver.
  • Konkurrenskraftiga priser: Vi erbjuder våra tjänster till ett rimligt pris.

Förläng livslängden på dina favoritplagg och beställ din rengöring hos Nordic Kemtvätt & Skrädderi idag!

Nordic Kemtvätt & Skrädderi – För dina formell klädsel bästa.

För mer information besök oss i butiken eller ring oss: +46 8 35 34 53