Tröja service

Tröja service

Tröja service

Letar du efter en pålitlig kemtvätt som kan ta hand om dina skjortor på bästa sätt? Då har du hittat rätt! Nordic Kemtvätt & Skrädderi i Sollentuna erbjuder professionell Tröja service med fokus på kvalitet och kundnöjdhet.

Vi rengör dina skjortor på ett utmärkt sätt här på Nordic Kemtvätt & Skrädderi. Vi ser till att kläderna pressas, viks och hängs upp på en galge. Vi är övertygade om att du kommer att bli nöjd med vår Tröja service och tjänst, vi är glada att hjälpa dig.

Vad annars?

Förutom själva tvätten pressar vi även dina skjortor noggrant, viker dem snyggt och hänger dem på galge så att de är redo att användas direkt när du hämtar dem.

Vi är övertygade om att du kommer att bli nöjd med vår Tröja service och vårt engagemang för att ge dig den bästa möjliga upplevelsen.

Här är några av fördelarna med att använda Nordic Kemtvätt & Skrädderi för din Tröja service:

  • Professionell och effektiv rengöring: Vi använder moderna metoder och högkvalitativa tvättmedel för att få dina skjortor rena och fräscha.
  • Noggrann pressning och vikning: Vi ser till att dina skjortor ser professionella och välvårdade ut.
  • Bekväm service: Vi erbjuder bekväm inlämning och hämtning av dina skjortor.
  • Konkurrenskraftiga priser: Vi erbjuder våra tjänster till ett rimligt pris.

Behöver du fräscha upp en garderob full av skjortor? Kanske har du en viktig presentation eller en speciell kväll på gång? Oavsett tillfället kan du lita på att Nordic Kemtvätt & Skrädderi tar hand om dina Tröja service med största omsorg. Vi förstår att dina skjortor är en viktig del av din garderob, och vi behandlar dem därför med respekt. Vårt mål är att du ska känna dig säker och stilig i en skjorta som ser ut och känns som ny.

Beställ din Tröja service online eller besök vår butik idag!

Nordic Kemtvätt & Skrädderi – För dina skjortors bästa.

För ytterligare information komma och besöka oss i butiken eller ring oss: +46 8 35 34 53.