GALLERI

Fördjupa dig i våra tjänster med vår bildbank

Letar du efter visuell inspiration? Kolla in vår galleri! Här har vi samlat bilder på alla de tjänster vi erbjuder, så att du kan få en bättre uppfattning om vad vi kan göra för dig.

Bläddra bland professionellt tvättade kläder: Se hur krispiga och fräscha dina kläder kan bli efter att ha tvättats av våra experter. Vi har bilder på allt från vardagskläder till finkläder och ytterplagg.

Upplev skillnaden med kemtvätt: Undrar du hur din brudklänning eller kostym skulle se ut efter en professionell kemtvätt? Vi har bilder på olika typer av plagg som har kemtvättats hos oss, så att du kan se den fantastiska finishen vi uppnår.

Se våra skräddarsydda lösningar: Behöver du ändra på ett plagg så att det sitter perfekt? Kolla in bilderna på våra skräddarsydda lösningar. Vi visar exempel på byxuppläggningar, insydningar, och andra ändringar som vi kan göra för att ge dina kläder en perfekt passform.

Få inspiration för hemtextilier: Osäker på om dina gardiner eller mattor går att tvätta? Vi har bilder på olika typer av hemtextilier som vi rengör, så att du kan se hur fräscha och rena de blir.

Vi hoppas att vår galleri ger dig en bättre förståelse för våra tjänster och inspirerar dig att använda dig av dem.